Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Össde şansım :/

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Össden 255 aldım toplamda(tamam biliyorum çok tırt bir puan ezmeyin :) ) Sizce bu puanla Bilgi Üni. Bilgisayar Sistemleri(Geçen sene kontenjan olmadığı için seçim kitapçığında taban puanı "--" tarzında geçiyor). Ayrıca vakıf üni.lerinden de bilgisayar mühendislği istiyorum genelde puanları 265 civarı çoğunun. Sizce şansım nedir ?
Mesaj tarihi:
kıbrıs olabilir belki? tam puanlarını bilmiyorum ama düşüktü sanırım.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
fizban, 07 Temmuz 2004 22:38 tarihinde demiş ki:
abi bi kerelik vermenin anlamı nedir ? bi kere verdikten sonra bi daha niye vermeyesin ya ?
Mesaj tarihi:
said:
-coLdwind-, 23 Temmuz 2004 18:48 tarihinde demiş ki:
kıbrıs olabilir belki? tam puanlarını bilmiyorum ama düşüktü sanırım.

gözü kapalı olur.[signature][hline]gad dem it!..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
o zaman tek kurtuluş o gibi. ancak kıbrısta ev kiralamak falan baya pahalıya geliyor, bir de tek başına ne kadar yapabilirsin o da zor bir olay.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
fizban, 07 Temmuz 2004 22:38 tarihinde demiş ki:
abi bi kerelik vermenin anlamı nedir ? bi kere verdikten sonra bi daha niye vermeyesin ya ?
Mesaj tarihi:
öyle değil head
Bilkent'te özel üniversite ama endüstri mühendisliğini paralı okumak için 335 puan yapman gerekiyor[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Mesaj tarihi:
said:
Head, 23 Temmuz 2004 19:53 tarihinde demiş ki:
fazladan 50 milyon koy bakalım yapıyolarmı.
bana anlatmayın gözümle gördüm.

50M çok komik bir rakam. Sanmıyorum olacağını. Kıbrıs olur da o da çok boş be arkadaşım.[signature][hline]Allah kahr bela!
kalh!ae
Mesaj tarihi:
said:
yıllık bilmemkaçyüzbin dolar verdikten sonra 50m ne oluyor :)[signature][hline].
Mesaj tarihi:
said:
Proxa, 23 Temmuz 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
said:
yıllık bilmemkaçyüzbin dolar verdikten sonra 50m ne oluyor :)

yani :)[signature][hline]Allah kahr bela!
kalh!ae
Mesaj tarihi:
1 sene daha kas? sonra daha çok canın sıkılır.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!

[Bu mesaj Rahan tarafından 23 Temmuz 2004 20:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
neden daha çok sıkılsın?[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Mesaj tarihi:
said:
Helnar, 23 Temmuz 2004 20:25 tarihinde demiş ki:
Bir sene daha dayanamam. Özel yetenek sınavları veya kıbrıs ı düşünüyorumda kıbrısta çok pahalı yemek içmek.

Okuduğun zamanı düşünme mezun olduktan sonra ne olucak peki? İş imkanları bla bla.[signature][hline]Allah kahr bela!
kalh!ae
Mesaj tarihi:
Özel yetenek sınavlarından Görsel İletişim Tasarım düşünüyorum. Bence güzel bir bölüm. Kıbrıs meselesinde yukardaki arka katılıyorum giden ya kafayı tırlatıyormuş yada esrarkeş oluyormuş...

[Bu mesaj Helnar tarafından 23 Temmuz 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Helnar, 23 Temmuz 2004 20:29 tarihinde demiş ki:
Özel yetenek sınavlarından Görsel İletişim Tasarım düşünüyorum. Bence güzel bir bölüm. Kıbrıs meselesinde yukardaki arka katılıyorum giden ya kafayı tırlatıyormuş yada esrarkeş oluyormuş...

[Bu mesaj Helnar tarafından 23 Temmuz 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]

Giden gayet normal arkadaşlarım da var.[signature][hline]Allah kahr bela!
kalh!ae
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 23 Temmuz 2004 20:16 tarihinde demiş ki:
neden daha çok sıkılsın?

sen önceden beri yapmak istediğin mesleğe sahip olmak isterken birileri seni başka bişi yapmaya uğraşıyor. daha beter ne var?[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Mesaj tarihi:
O değilde bu ztn 2. girişimdi. 3cüyü bünyem kaldıramayacakta :) Birde tabi ne kadar istediğim mesleğe önce atılırsam o kadar iyi olur oda var.
  • Yeni Oluştur...